Return to site

Αέναο κυνήγι υποχρεώσεων vs Ισορροπημένη ζωή

Εσύ τι θα επιλέξεις για τον εαυτό σου?

August 4, 2018

Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, εστιάζοντας όλη μου την ενέργεια και την προσοχή, στο να βελτιώνω τις εξωτερικές μου συνθήκες…

Καλύτερη δουλειά, καλύτερο σώμα, ακριβότερα ρούχα, περισσότερα παπουτσια, παραπάνω χρήματα, καλύτερος σύντροφος, μεγαλύτερο σπίτι κοκ, γιατί πίστευα ότι προσωπική μου αξία εξαρτάται και προσδιορίζεται από την εικόνα μου.

"Αν όλα φαίνονται καλά, τότε μπορεί κ να είναι", σκεφτόμουν.

Μετά λοιπόν από χρόνια πίεσης, μετά από χρόνια εξορίας του ίδιου μου του εαυτού από τη ζωή μου, μετά από χρόνια συμβίωσης με το φόβο να μη φανώ ανεπαρκής, λίγη, υποδιεστερη των προσδοκιών όλων, συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να γίνω κάποια άλλη, ότι δε χρειάζεται να είμαι κάπου αλλού για να πάρω αυτό που πραγματικά θέλω: την ηρεμία ψυχής & την αίσθηση ότι μπορώ να καταφέρω όσα θεωρώ σημαντικά.

Συνειδητοποίησα οτι χρειαζόταν αρχικά να αποδεχτώ το ποια είμαι στο εδώ και το τώρα. Να με γνωρίσω καλύτερα. Να με ανακαλύψω από την αρχή. Και να με εκτιμήσω για όλα όσα είμαι και για όλα όσα γίνομαι.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου στο coaching. Και αυτό που συνειδητοποιώ πλέον και μέσα από την πρακτική μου, είναι πως τελικά μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίσουν με τους άλλους.

Ο κάθε ένας από μας παλεύει για να βρει τη θέση του σε αυτό τον κόσμο, για να νιώσει σημαντικό κομμάτι ενός μεγαλύτερου σύνολο. Ότι κάθε ένας από μας θέλει να νιώθει πως ζει μια ζωή με νόημα, με σκοπό. Μια ζωή ισορροπημένη. Μια inspired for Life ζωή!

Το να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή χρειάζεται κάτι περισσότερο, από το αέναο κυνήγι προσωρινών υποχρεώσεων.

Μια ευτυχισμένη ζωή χρειάζεται εστίαση στα σημαντικά κ ένα ξεκάθαρο όραμα που θα καθοδηγεί κάθε επιλογή, κάθε νέο μικρό ή μεγάλο βήμα.

Αν επιλέξεις να συμμετάσχεις σε μια από τις ομάδες έμπνευσης του Inspired for Life, που ξεκινούν αυτό τον Οκτώβριο, τότε θα έχεις την ευκαιρία, πριν το τέλος του 2019, να σχεδιάσεις τη ζωή που σου αξίζει κ θα αποκτήσεις τον τρόπο σκέψη κ τη στάση ζωης που είναι απαραίτητα για να την κανείς πραγματικότητα.

Γιατί στη ζωή, μπορείς είτε συνειδητά να διεκδικήσεις όσα είναι σημαντικά για εσένα ή να τρέχεις συνεχως πίσω από εφημερες υποχρεώσεις.

Το IFL θα σε διδάξει πως να κάνεις το πρώτο

και πως να αποφύγεις το δεύτερο.

Σε χρειαζόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Τι λες, έρχεσαι?

xoxo

Nichole

Cheerleading Captain at IFL Inspired for Life