Return to site

New Year ❤︎ New Start

Μια εμπειρία επανεκκίνησης, σχεδιασμένη για να σε βοηθήσει να θέσεις τα θεμέλια για ένα 2017 γεμάτο απόλαυση, ομορφιά και πληρότητα.

January 6, 2017

Οι γιορτές ήρθαν και πέρασαν για μια ακόμα φορά...

Ψήσαμε κουλουράκια, αγοράσαμε δώρα, ανταλλάξαμε ευχές, μαγειρέψαμε γκουρμέ γεύματα, τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας, ήπιαμε σαμπάνια, παίξαμε χαρτιά και όλα αυτά στο fast forward, βιαστικά, με ένα άγχος να τα προλάβουμε όλα.

Ναι και με ευγνωμοσύνη, αλλά και με μια σκέψη…

…κάπου εκεί, ανάμεσα σε γαλοπούλες και μελομακάρονα, εμφανίζεται συχνά πυκνά και αυτή η σκέψη Mα πως πρόλαβε και πέρασε έτσι κ αυτή η χρονιά?

Κι όσο οι μέρες περνούν και πλησιάζει η ώρα να ξεστολίσουμε το σπίτι και να επιστρέψουμε πίσω στη ρουτίνα της καθημερινότητας, τόσο πιο πιεστικές γίνονται οι σκέψεις:

  • "Θέλω λίγο χρόνο δικό μου, ολοδικό μου. Για να σκεφτώ, να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη. Να κάνω τον απολογισμό μου. Να δω τι θέλω να κρατήσω και τι να αφήσω από τη χρονιά που πέρασε."
  • "Θέλω να σκεφτώ πως θέλω να είναι η νέα μου χρονιά."
  • "Να βάλω ουσιαστικούς στόχους."
  • "Να πάρω μια ανάσα πριν ξεκινήσουν όλα από την αρχή.”

Και φέτος το Inspired for Life και το Feminine Boudoir ενώνουν τις δυνάμεις τους, τη γνώση και την εμπειρία τους για να σε βοηθήσουν να κάνεις ακριβώς αυτό. Να δημιουργήσεις χρόνο, αυτές τις πρώτες μέρες του έτους, για να κάνεις μια mini επανεκκίνηση ζωής και να θέσεις τα θεμέλια για ένα 2017 γεμάτο απόλαυση, ομορφιά και πληρότητα.

Το New Year, New Start 2017 είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία επανεκκίνησης ζωής, διαθέσιμη σε σένα από όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

Η εμπειρία επανεκκίνησης New Year, New Start 2017, περιλαμβάνει:

- Άμεση πρόσβαση στο e-book New Year New Start {αρχείο σε μορφή pdf}
- Ταχυδρομική αποστολή στο χώρο σου του Limited Edition “The Feminine Days” ημερολογίου & agenda του Feminine Boudoir {αξίας 25€}
- Συμμετοχή σε private Facebook group όπου για 10 μέρες θα δουλεύουμε μαζί το υλικό του New Year New Start
- Την υποστήριξή της Κλαίρης και τη δική μου σε οτιδήποτε χρειαστείς σε αυτή τη διαδρομή

Μπορείς να αποκτήσεις και να συμμετάσχεις σε αυτή την εμπειρία επανεκκίνησης στη συμβολική τιμή των 29€.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι να κάνεις την εγγραφή σου, μέσα από το site και να συμπληρώσεις τα στοιχεία της διεύθυνσής σου για να σου στείλουμε το Feminine Days σου, με μια μικρή αφιέρωση από την Κλαίρη!

Κάνοντας σήμερα την εγγραφή σου, έχεις άμεση πρόσβαση στο αρχείο του e-book New Year New Start, για να ξεκινήσεις την ανασκόπηση του 2016 στο δικό σου χρόνο, ενώ θα ειδοποιηθείς ηλεκτρονικά για την έναρξη του κοινού μας ταξιδιού, στο private facebook group μας.  

Έλα να αγκαλιάσουμε μαζί το 2017 όπως του πρέπει και αυτές τις πρώτες μέρες η Κλαίρη και εγώ, θα σε περιμένουμε στο private facebook group μας, για να ακούσουμε, να μοιραστούμε και να βοηθήσουμε, να ξεκινήσει η νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας, γιατί όσες περισσότερες ευτυχισμένες, ουσιαστικά συνειδητές Γυναίκες, τόσο καλύτερος ο κόσμος μας!

ΥΓ: Και επειδή τη χαρά πρέπει να τη μοιράζεσαι, εννοείται πως μπορείς να προσκαλέσεις και άλλες φίλες σου να εγγραφούν σε αυτή την εμπειρία επανεκκίνησης. Γιατί όλες μας αξίζουμε μια ευκαιρία για νέο ξεκίνημα.