Return to site

Επίτρεψε στη ζωή να σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

 

 

 

 

 

 

 

August 17, 2018

Τον Οκτώβριο, ξεκινούν το Inspired ταξίδι τους οι νέες ομάδες έμπνευσης του Inspired for Life και όσο οι ομάδες γεμίζουν από υπέροχα γυναίκες γεμάτες περιέργεια και ανυπομονησία να αρχίσουμε, τόσο πληθαίνουν και τα email στο inbox μου, από γυναίκες που ακόμα το σκέφτονται…

"Τι ακριβώς θα κερδίσω, μέσα από τη συμμετοχή μου στο Inspired for Life?”

Βλέπεις οι περισσότεροι από εμάς, φοβόμαστε να κάνουμε μια κίνηση χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει απόλυτα. Το αστείο βέβαια είναι ότι αν δεν κάνουμε την κίνηση δεν θα μάθουμε και ποτέ.

Όταν άφησα τη δουλειά μου, ως Marketing Manager πριν από μερικά χρόνια, δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα. Ήξερα όμως, με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που ζούσα, αυτό που ονόμαζα καθημερινότητα, καθόταν πάνω μου σαν τσαλακωμένο πουκάμισο και δεν μου ταίριαζε καθόλου.

Soon enough λοιπόν και ένα βήμα τη φορά, μια μικρή δοκιμή, μια μικρή απόφαση, μια ελάχιστη αλλαγή, ανακάλυψα την αγάπη μου για το coaching και να’μαστε!

Και δεν σου λέω ότι έχω αφαιρέσει το φόβο του άγνωστου από την εξίσωση της αλλαγής. Όχι, ακόμα τρομάζω όταν σκέφτομαι όλα όσα θέλω να κάνω, να ζήσω και να γίνω, όμως πια δεν επιτρέπω στον φόβο να είναι αυτός που θα πάρει και την τελική μου απόφαση.

Oι γυναίκες του Inspired for Life και εγώ, κρατάμε πλέον το βλέμμα μας σταθερά η κάθε μια στο δικό της vision για μια ζωή στα καλύτερά της. Διατηρούμε την επαφή μας με τις προσωπικές μας αξίες, φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας και κάθε μέρα κάνουμε έστω και ένα μικρό βήμα προς την κατεύθυνση που οι ίδιες έχουμε επιλέξει για τους εαυτούς μας.

Ακόμα και τις μέρες που όλα φαίνεται να πηγαίνουν “λάθος” επιλέγουμε συνειδητά να αφεθούμε και να ακολουθήσουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι όλα γίνονται τη σωστή στιγμή και για το σωστό λόγο.

  • Εσένα τι σου λέει η καρδιά σου?
  • Πόσο σου ταιριάζει η καθημερινότητά σου?
  • Τι χρειάζεσαι για να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις?

Αν πάλι δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, ξεκίνα κατεβάζοντας ΔΩΡΕΑΝ, το workbook του Inspired "Life Snapshot" και ανακάλυψε ποιοι τομείς της ζωής σου χρειάζονται περισσότερο την προσοχή σου, αυτή την περίοδο και δες τη ζωή σου, με άλλο μάτι!

Ίσως το Inspired for Life, να μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά, στο να κάνεις τη δική σου επανεκκίνηση ζωής...

Ίσως πάλι και όχι.

Γιατί στο τέλος της ημέρας, εσύ είσαι αυτή που αποφασίζεις πως θα χρησιμοποιήσεις τις ασκήσεις, τις πρακτικές και το κίνητρο που θα σου δοθεί μέσα από το IFL.

Ο επόμενος κύκλος των Inspired for Life, ξεκινάει τον Οκτώβριο, όμως οι ομάδες έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται! Αν θέλεις να κάνεις τη δική σου επανεκκίνηση ζωής, κάνε προκράτηση της θέσης σου, σήμερα, με 50€, "κλείδωσε" την Early Bird τιμή του IFL {200€} και τακτοποίησε το υπόλοιπο σου, με την έναρξη των ομάδων τον Οκτώβριο!

Ισχύει έως 12 Σεπτεμβρίου ❤︎

To Inspired for Life, είναι η αφορμή για να κάνεις τη δική σου επανεκκίνηση ζωής, αυτό τον Οκτώβριο και μια υπέροχη περιπέτεια προσωπικής ανακάλυψης και έμπνευσης.

Μια γλυκιά έκπληξη που εσύ η ίδια θα κάνεις στον εαυτό σου και μια όμορφη διαδρομή με νέες φίλες.

Κλείνω λοιπόν το σημερινό μου μήνυμα με το προσωπικό μου motto: Επίτρεψε στη ζωή να σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

'Cause darling, it's the little things...

Nichole

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, για να ξεκινήσεις, αυτό τον Οκτώβριο μπορείς να κάνεις και εσύ τη δική σου επανεκκίνηση ζωής, με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία, όπως ακριβώς έχουν κάνει και δεκάδες άλλες γυναίκες, που έβαλαν στην άκρη τις επιφυλάξεις τους και συμμετείχαν στο Inspired for Life.