Return to site

 

 

 

Ξεκίνα Σήμερα!

Ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευχαριστεί...

August 18, 2018

Ναι, μπορεί να είναι πιο εύκολο αν περιμένεις ακόμα ένα χρόνο πριν δειγματίσεις τα προϊόντα σου σε αυτό το μαγαζί που λατρεύεις. Μπορεί & όχι.

Ναι, μπορεί το κείμενό σου να είναι πιο ολοκληρωμένο σε 6 μήνες & να ανέβει πιο εύκολα στο αγαπημένο σου site. Μπορεί & όχι.

Ναι, μπορεί όταν έχεις χάσει αυτά τα 5 κιλά που σε ταλαιπωρούν, να νιώθεις πιο έτοιμη να μιλήσεις για τη δουλειά σου στην τηλεόραση. Μπορεί & όχι.

Και στο ενδιάμεσο η ζωή συνεχίζεται. Οι ευκαιρίες εμφανίζονται & χάνονται.

Η πίστη στον εαυτό σου & τις ικανότητές σου κλονίζεται και το συναίσθημα του ότι είσαι εγκλωβισμένη στο ίδιο σημείο ή ότι ζεις τη ζωή σου σε επανάληψη ξανά και ξανά, γίνεται όλο και πιο έντονο αλλά περιέργως όλο και πιο οικείο, πιο βαρύ αλλά και πιο δικό σου.

Και πρώτου να το καταλάβεις, το “να μην κάνεις”, “ το να μην τολμάς” γίνεται η νέα σου νόρμα, ο νέος τρόπος να είσαι.

Και τελικά ο χρόνος για το δειγματισμό περνάει & εσύ δεν έχεις ακόμα τολμήσει να κάνεις την επικοινωνία που χρειάζεται. Οι 6 μήνες για το άρθρο πέρασαν και εσύ ακόμα δεν το θεωρείς αρκετά καλό για να το στείλεις. Τα κιλά δεν χάθηκαν γιατί αφού έχασες τα πρώτα 3 μετά πήρες 1, έχασες 2, ξαναπήρες 3 και τώρα δεν ξέρεις πόσα ακόμα πρέπει να χάσεις για να δώσεις την άδεια στον εαυτό σου να βγει εκεί έξω και να μιλήσει με σιγουριά κ αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνεις.

Ξεκίνα από το σημείο που βρίσκεσαι. 

Αυτή είναι μια από τις βασικές αρχές του Inspired for Life & ήθελα σήμερα να τη μοιραστώ μαζί σου και αν διαβάζεις τώρα αυτό το post, είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη κάτι στο μυαλό και την καρδιά σου που θέλεις να ξεκινήσεις.

Το Inspired for Life, έχει βοηθήσει δεκάδες γυναίκες να ξεκινήσουν αυτό το "κάτι" που μπορεί για χρόνια να κοιμόταν μέσα τους και είμαι σίγουρη, ότι κάθε μια από αυτές θα ήθελε τώρα να σου πει:

Σταμάτα να περιμένεις για την κατάλληλη στιγμή, για να κάνεις το επόμενο βήμα

Σταμάτα να περιμένεις για το τέλειο σώμα, για να απολαύσεις τον έρωτα
Σταμάτα να περιμένεις για την τέλεια δουλειά, για να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου

Και εγώ σου λέω: You've got this girl!

Ένα μικρό βήμα τη φορά.
Μέρα με την ημέρα.
Σκέψου πόσο μακριά μπορούν να σε πάνε αυτά τα μικρά βήματα, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο από σήμερα...

᠅᠅᠅᠅᠅᠅᠅᠅

Ο επόμενος κύκλος των Inspired for Life, ξεκινάει τον Οκτώβριο, όμως οι ομάδες έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται! Αν θέλεις να κάνεις τη δική σου επανεκκίνηση ζωής, κάνε προκράτηση της θέσης σου, σήμερα, με 50€, "κλείδωσε" την Early Bird τιμή του IFL {200€} και τακτοποίησε το υπόλοιπο σου, με την έναρξη των ομάδων τον Οκτώβριο!

Ισχύει έως 12 Σεπτεμβρίου ❤︎

᠅᠅᠅᠅᠅᠅᠅

Μην περιμένεις άλλο.

Ξεκίνα σήμερα!

'Cause darling, it's the little things...

Nichole

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, να κάνεις και εσύ τη δική σου επανεκκίνηση ζωής, όπως ακριβώς έχουν κάνει και δεκάδες άλλες γυναίκες, που έβαλαν στην άκρη τις επιφυλάξεις τους και συμμετείχαν στο Inspired for Life, μπορείς να το κάνεις αυτό τον Οκτώβριο!