Το IFL ξεκινά ΜΟΝΟ 2 φορές το χρόνο. Αν είσαι έτοιμη για επανεκκίνηση, μη το σκέφτεσαι, κάνε την εγγραφή σου και έλα να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή!

To online version του IFL κοστίζει 200€, ενώ η συμμετοχή στα IFL που γίνονται στα γραφεία μας είναι 240€. Ειδικές τιμές μπορεί να ισχύσουν για έγκαιρες εγγραφές αλλά και για τους εγγεγραμμένους χρήστες του newsletter μας.

Για το Live IFL οι τρόποι πληρωμής είναι: α) PayPal β) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και γ) Μετρητά Για το Online IFL οι τρόποι πληρωμής είναι: α) PayPal και β) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Το IFL ανοίγει για εγγραφές μόνο 2 φορές το χρόνο και επειδή ο αριθμός θέσεων ανά τμήμα είναι αυστηρά περιορισμένος από 4-6 άτομα, είναι σημαντικό να κλείσεις τη θέση σου στο πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει όσο νωρίτερα γίνεται.

Όταν κάποιος έχει πρόβλημα στο να παρευρεθεί σε κάποια συνάντηση, μπορεί να συμμετάσχει εκτάκτως στο αντίστοιχο session μιας άλλης ομάδας, προκειμένου να μη χάσει τη συνεδρία του και φυσικά να συνεχίσει κανονικά με τη δική του ομάδα από την επόμενη συνάντηση.