Return to site

Τελικά τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία...

...υπό προϋποθέσεις...

January 21, 2018

Καλή Χρονιά, Inspired Ladies!

Mε υγεία, ομορφιά, γαλήνη, αφθονία, τόλμη και πολλά-πολλά όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

Αυτή η χρονιά, με βρίσκει μαυρισμένη και γεμάτη από φρέσκες εικόνες και εμπειρίες, μιας και αυτές τις γιορτές, έκανα μια τεράστια παύση, την οποία απόλαυσα στο maximum, προκειμένου να συνδεθώ με τον εαυτό μου, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπώ.

Έτσι λοιπόν, μέσα στις γιορτές, είχα την ευκαιρία να διαβάσω πολύ... Βούτηξα σε βιβλία παλιά και νέα και χάθηκα μέσα σε δεκάδες ιδέες και αυτό που μου έμεινε περισσότερο από όλα ήταν το μήνυμα του βιβλίου των Elizabeth Dunn & Michael Norton, “Happy Money” που με λίγα λόγια συνοψίζεται στα εξής:
 

Τα χρήματα μπορούν να σε κάνουν περισσότερο ευτυχισμένη, όταν τα χρησιμοποιείς για να αγοράζεις εμπειρίες και να δημιουργείς αναμνήσεις.

Όλο το concept του βιβλίου, βασίζεται στην ιδέα οτι αντί να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε υλικά αντικείμενα, θα νιώσεις περισσότερο πλήρης και ικανοποιημένη αν τα χρησιμοποιήσεις προκειμένου να αγοράσεις εμπειρίες, ειδικά εμπειρίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις συνδεδεμένη με άλλους ανθρώπους, εμπειρίες που είναι τόσο ξεχωριστές ώστε να δημιουργήσουν νέες, θετικές αναμνήσεις που θα σε συντροφεύουν για χρόνια. Εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα γεννηθούν όμορφες ιστορίες που θα θέλεις να συνεχίσεις να μοιράζεσαι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αρκετό καιρό, αφού η ίδια η εμπειρία θα έχει ολοκληρωθεί. Εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς με τη γυναίκα που ήδη είσαι αλλά και με τη γυναίκα που γίνεσαι. Εμπειρίες που είναι τόσο ξεχωριστές και που μπορεί να μην εμφανιστούν σύντομα ή και ποτέ ξανά. Εμπειρίες που δεν μπορούν εύκολα να συγκριθούν με άλλες...

Το μυαλό μου κόντεψε να εκραγεί, με την πληροφορία…

Και σα να μην έφτανε αυτό, διάβαζα το βιβλίο, ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα μου, Δεκέμβρη μήνα, βιώνοντας μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου, μέχρι σήμερα. Ήταν γεγονός, το βιβλίο εξέφραζε όσα ένιωθα με τρομακτική ακρίβεια.
Εμπειρίες. Σύνδεση. Ιστορίες. Επικοινωνία. Ανακάλυψη. Εαυτός.

Κάθε λέξη και ένα τεράστιο κλικ.
Κάθε γραμμή του βιβλίου και μια δυνατή επιβεβαίωση της απόφασης να δημιουργήσουμε το πρώτο Self-Love: Α Sacred Women’s Retreat. Μια αξέχαστη εμπειρία, πλασμένη για να προσφέρει σε όλες μας, το πλαίσιο για να βιώσουμε όλα τα παραπάνω.

Το Self Love: A Sacred Women’s Retreat, γεννήθηκε μέσα από τη μακρόχρονη σύνδεση και επικοινωνία, με γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και φάσεων ζωής, που αναζητούν, με πάθος, αφορμές για να αγκαλιάσουν τη γυναικεία τους φύση, να συνδεθούν με αυτή, να θυμηθούν τη μοναδικότητά τους, να αποδεχτούν όλα όσα είναι, να γιορτάσουν τις νίκες τους, να δημιουργήσουν νέες ενδυναμωτικές φιλίες και να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να φροντίσουν και να τιμήσουν τον εαυτό τους.

Το Self Love: A Sacred Women’s Retreat, δημιουργήθηκε για εσένα και περιλαμβάνει...

  • 4 διαδραστικά και ιδιαίτερα workshops: Self Love για να επανακτήσεις τη σχέση σου με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου, τον εαυτό σου! Feminine Senses & Sensual Living για να αφυπνίσεις τον αισθησιασμό και την θηλυκότητα σου! New Year New Start για να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να θέσεις τα θεμέλια για ένα 2018 γεμάτο απόλαυση, ομορφιά και πληρότητα! Και Womb Mysteries για να συνδεθείς με το θηλυκό σου κέντρο, όσο ποτέ άλλοτε!
  • Καθοδηγούμενους οραματισμούς και εργαλεία αναπνοών για να αυξήσεις την γαλήνη και την ευεξία σου! Εσωτερικό μασάζ για να γνωρίσεις περισσότερο την δύναμη του εσωτερικού σου εαυτού και να συνδεθείς με το κέντρο σου!
  • 2 διανυκτερεύσεις σε έναν από τους πιο όμορφα ενεργειακά χώρους, που μπορείς ουσιαστικά να ξεκουραστείς και να αποπλαισιωθείς,
  • Όλα τα απολαυστικά γεύματα που θα μοιραστούμε, αυτές τις δύο ημέρες, καθισμένες δίπλα δίπλα, συζητώντας και απολαμβάνοντας, καθώς και αρωματικά ροφήματα απο βιολογικά βότανα,
  • Ασκήσεις συνειδητού ονειρέματος γαι βαθιά χαλάρωση, ποιοτικό ύπνο και αντιστρές σε υψηλής ποιότητας στρώματα και παπλώματα, αρωματισμένα με φυσική λεβάντα απο το κτήμα της Νοόσφαιρας,
  • Υπέροχα είδη προσωπικής περιποίησης για να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου και ένα special self-love kit δωράκι από εμάς για εσένα,
  • Τα υλικά των Workshops και υπέροχες σημειώσεις για να συνεχίσεις το Self - Love όλη τη χρονιά

Ο Mark Twain είχε πει: “Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.” ή στη λιγότερο εμπνευσμένη Ελληνική μετάφραση "Είκοσι χρόνια από τώρα θα είσαι πιο απογοητευμένη για τα πράγματα που δεν έκανες παρά για τα πράγματα που έκανες” και η σύγχρονη έρευνα έδειξε πως 84% των ανθρώπων συμφωνούν με τον Mark, δηλώνοντας πως κατά κύριο λόγο μετανιώνουν για τη μη δράση τους, όταν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία και την άφησαν να περάσει.

Don't be that person...

Εξασφάλισε τη θέση σου, στο πρώτο, Self Love: A Sacred Women’s Retreat και έλα να ζήσεις μια εμπειρία που θα σε συντροφεύει για χρόνια, σαν μια από τις πιο γλυκιές αναμνήσεις που θα φτιάξεις τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε!

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, στη σελίδα της Lalita, στο facebook!