Return to site

Λάθος ή Μάθημα?

Πως να αγαπήσεις τα λάθη σου και να μάθεις από αυτά...

May 25, 2017

Καλημέρα Inspired Lady!

Σήμερα σε προ{σ}καλώ να δεις τα λάθη σου αλλιώς και αντί να συνεχίσεις να τα βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να αποφύγεις με κάθε κόστος, κάτι που δεν επιτρέπεται να κάνεις και που σίγουρα είναι ντροπή να "πιαστείς" να τα κάνεις μπροστά σε άλλους, να τα δεις σαν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας της προσωπικής σου ανάπτυξης, σαν σημεία στο δρόμος σου προς μια ζωή σχεδιασμένη από εσένα για εσένα.

Η ζωή δεν έχει manual και η κάθε μια από εμάς κάνει το καλύτερο που μπορεί για να μάθει, να απολαύσει, να εξερευνήσει, να κατακτήσει, να αγαπήσει και να ζήσει τη δική της, με το μοναδικό, ολοδικό της τρόπο.

Η πρόκληση σήμερα είναι απλή, εντόπισε ένα από τα λάθη σου, για το οποίο συνήθως σε κρίνεις και δες το σαν μια ευκαιρία για να μάθεις κάτι νέο.

❣ Τι έχεις μάθει μέσα από αυτό το λάθος?
❣ Ποιες συνειδητοποιήσεις έχεις κάνει εξ'αιτίας του?
❣ Πως θα χρησιμοποιήσεις όσα έμαθες για να αντιμετωπίσεις κάτι αντίστοιχο με καλύτερο τρόπο στο μέλλον?
❣ Ποια γυναίκα γίνεσαι αφήνοντας πίσω σου την κριτική και αγκαλιάζοντας αυτό το λάθος, ανακαλύπτοντας τα δώρα που έφερε μαζί του?

Επίτρεψε στα λάθη σου να γίνουν αφορμή να συνεχίσεις με ακόμα περισσότερη διάθεση, προς τα όνειρά σου, με τη βεβαιότητα, ότι έχεις μάθει κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο στην πορεία, αντί να τα δεις ως για λόγους για να τα παρατήσεις.

Αν θέλεις να ξεμπλοκάρεις από το σημείο που βρίσκεσαι, να βάλεις μια σειρά στο χάος των σκέψεών σου και με ενδιαφέρον να εξερευνήσεις τις πιθανές λύσεις σε όσα σε απασχολούν αυτή την περίοδο, αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος, κλείσε σήμερα το δικό σου ατομικό, αυτοτελές 90-λεπτό, 90 Shades of Clarity Session ή μάθε περισσότερα εδώ.

Σε χρειαζόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.
Τι λες, έρχεσαι?

xoxo
Nichole
Cheerleading Captain at IFL Inspired for Life