Return to site

Ο δικός σου δρόμος.

Ο μόνος δρόμος...

February 21, 2017

Πέρασα μεγάλο μέρος της ζωής μου αναζητώντας την έγκριση των άλλων για όλα όσα έκανα.Αναζητώντας την αναγνώριση των προσπαθειών μου έξω από εμένα και την επιβεβαίωση των επιλογών μου στα μάτια των ανθρώπων που κατά περιόδους θεωρούσα σημαντικούς στη ζωή μου, από τους γονείς και τους δασκάλους μου όταν ήμουν μικρό παιδί, τους φίλους και τους γνωστούς ως έφηβη και τους καθηγητές και τους managers μου αργότερα.

Τα τελευταία χρόνια και αφού ανακάλυψα τις προσωπικές μου αξίες -κάτι που έχω δει πλέον να μεταμορφώνει δραστικά τις ζωές και των γυναικών του Inspired for Life- στηρίζω με σιγουριά τις επιλογές μου και ενώ ακόμα και τώρα δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύομαι να ακολουθήσω το δρόμο που νιώθω ότι είναι ο σωστός για εμένα, το κάνω πλέον με τη βεβαιότητα ότι είναι ακριβός αυτό, σωστός για μένα.

Είναι ο δικός μου δρόμος, οι δικές μου επιλογές, οι δικές μου αποφάσεις, οι δικές μου ευκαιρίες για γνώση, οι δικές μου νίκες, οι δικές μου μικρές στιγμές και δεν χρειάζομαι την άδεια, την έγκριση ή την επιβράβευση κανενός για να τις βιώσω όπως εγώ θα επιλέξω.

Και πίστεψε με το ίδιο ισχύει και για εσένα.

❤︎ Μόλις ανακαλύψεις τις προσωπικές σου αξίες, τις ποιότητες και τα στοιχεία που απογειώνουν το βαθμό ικανοποίησης που μπορείς να έχεις ΕΣΥ από τη ζωή σου...

❤︎ Όταν συνειδητοποιήσεις πως αυτές οι αξίες υπήρχαν και υπάρχουν κρυμμένες σε πολύτιμες στιγμές της ζωής σου που έχεις νιώσει στα καλύτερά σου… 

❤︎ Και μόλις με ξεκάθαρη πρόθεση, αρχίσεις συνειδητά να δημιουργείς χώρο στη ζωή σου για δραστηριότητες, ανθρώπους και στιγμές που τις τιμούν...

Τότε θα σταματήσεις να χάνεις πολύτιμες στιγμές προσπαθώντας να κερδίσεις την εύνοια, την έγκριση ή την επιβραύβευση έξω από εσένα και θα γεμίζεις καθημερινά τη ζωή σου με όσα έχουν για εσένα νόημα, όπως έχουν κάνει και οι δεκάδες γυναίκες που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο Inspired for Life.

Κάθε μέρα, θα νιώθεις πιο σίγουρη για τις επιλογές σου, θα μπορείς να παίρνεις υγιή ρίσκα με αποφασιστικότητα και θα προχωράς μπροστά χωρίς να απαιτείς να είσαι τέλεια σε όλα, χωρίς να αυτομαστιγώνεσαι και χωρίς να κοιτάς δεξιά και αριστερά για επιβεβαίωση στο κάθε σου βήμα.

Θα έχεις πλέον τον καλύτερο οδηγό, να σε καθοδηγεί, τη δική σου προσωπική αλήθεια και όλα όσα είναι σημαντικά για εσένα για να σου φωτίζουν το δρόμο.

Το δικό σου δρόμο.

Με τα χρόνια, συνειδητοποιώ πως όσο περισσότερο δουλεύω με τον εαυτό μου και ξετυλίγω τα δώρα που φέρνει στη ζωή μου αυτή η εξερεύνηση, τόσο περισσότερο θέλω να συνεχίζω να ανακαλύπτω και φυσικά να δημιουργώ αφορμές για να κάνουν και άλλες γυναίκες το ίδιο.

Μια από αυτές τις αφορμές έρχεται το Μάρτιο όπου θα ξεκινήσει ο ανοιξιάτικός κύκλος έμπνευσης του Inspired for Life και γυναίκες από όλη την Ελλάδα θα πιάσουν το κουβάρι της ζωής τους και θα γεμίσουν την καθημερινότητά τους με νόημα, θα εστιάσουν στα σημαντικά για εκείνες και θα γεμίσουν με έμπνευση για ζωή.

Έλα να κάνουμε μαζί τη δική μας μοναδική επανεκκίνηση ζωής όπως μόνο οι γυναίκες του Inspired for Life γνωρίζουν, με λάμψη στο βλέμμα.

Είτε επιλέξεις να είσαι μαζί μας αυτό το Μάρτιο, είτε όχι, να θυμάσαι:

Μόνο εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι αυτή την περίοδο στη ζωή σου, για να γεμίσεις με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Μόνο εσύ γνωρίζεις ποιες εμπειρίες, ποιες επιλογές, ποιες δράσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στη γυναίκα που ετοιμάζεσαι να γίνεις.

Άκουσε το ένστικτο σου, σπάνια κάνει λάθος.